Η εταιρία

Το κατάστημα AL DENTE λειτουργεί από το 2005 στον χώρο της κατ οίκον εστίασης και από τότε έως και σήμερα έχει μόνο ένα στόχο, να προσφέρει σπίτι σας την ποιότητα και την πραγματική γεύση φρέσκων υλικών μαγειρεμένα μέσα από διάσημες και παγκοσμίως πετυχημένες συνταγές που μόνο σε ακριβά εστιατόρια θα μπορούσατε να απολαύσετε.

Ειδικεύεται στον χώρο του ιταλικού φαγητού, και επεκτείνεται σε ethnic γεύσεις που έχουν κατακτήσει και τους πιο απαιτητικούς γευσιγνώστες.

Οι τιμές μας διαμορφώνονται πάντα με βάση τα στάνταρ της ποιότητας AL DENTE με προτεραιότητα την ποιότητα των υλικών και με γνώμονα τον παράγοντα «τιμή – απόδοση» και πάντα με σεβασμό προς τον πελάτη.

Στο εστιατόριό μας δουλεύουμε με βάση στην φιλοσοφία του SLOW FOOD παρασκευάζονται τα πιάτα μας μερίδα-μερίδα μόνο με υλικά ημέρας και μαγειρεύονται το καθένα ξεχωριστά στο χρόνο που χρειάζεται για να αναδείξουν το άρωμα και τη γεύση τους.  

Όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται αποκλειστικά στην κουζίνα μας κάτω από την επίβλεψη και την τεχνογνωσία  των έμπειρων δημιουργών του.   

Βασισμένο στη μεσογειακή διατροφή και κρατώντας παραδόσεις  και διατροφικές αξίες πολλών χρόνων με τις υπηρεσίες του και τις διαρκείς βελτιώσεις στα προϊόντα και στα υλικά συσκευασίας μας εκσυγχρονίζει το χθες στο σήμερα.

Σας ταξιδεύουμε από το σπίτι σας στον υπέροχο κόσμο τον γεύσεων.
Εσείς απλά καθίστε και αφήστε σε μας να σας κάνουμε το τραπέζι με γεύσεις που μιλάνε στη γλώσσα σας. 

Περιοχές εξυπηρέτησης :

View Larger Map